22.06.2024.

11:17

Foto: Foto: Printscreen Instagram/bojanabarovic

Džet set

Slavlje u domu Nikole Rokvića! Pevač se emotivnim rečima obratio supruzi "Da nas do večnosti drži..." (FOTO)

Bojana Barović i Nikola Rokvić u braku su već osam godina, a par se tajno venčao 2016. godine u manastiru Mileševa. Popularni par upoznao se 2010. godine na Filipinima, gde su učestvovali u rijaliti  programu "Survajver".

Nikola Rokvić sada je na društvenim mrežama čestitao rođendan svojoj supruzi Bojani Barović i podelio fotografiju njih dvoje koja je nastala baš u počecima njihove veze.

Informer

 

- Srećan rođendan mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jedna sa početka naše ljubavi. Da nas do večnosti drži ono što smo osetili od prvog pogleda - napisao je Nikola u opisu fotografije, a ubrzo su usledile čestitke.

Bračni par je nedavno osnovao Fondaciju "Porodica", a onda se Nikola upustio u svoj prvi humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini. Tokom njegovog pešačenja do manastira, koje je trajalo mesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara.

Informer

 

Nikola je brzo po povratku iz Grčke pokrenuo još jednu humanitarnu akciju. Naime, pevač je patike u kojima je hodao od Hrama Svetog Save u Beogradu do Egine u Grčkoj stavio na licitaciju, a one su za samo par dana dostigle cenu od 3.000 evra.