• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

09.06.2024

07:02

"Bojana je možda malo strožija" Nikola Rokvić ispričao kako odgaja naslednike: "Deca se ne vaspitavaju rečima već delima"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Bojana je možda malo strožija" Nikola Rokvić ispričao kako odgaja naslednike: "Deca se ne vaspitavaju rečima već delima"

Podeli vest

Od kad se vratio sa hodočašća Nikola Rokvić se trudi da nadoknadi propušteno vreme sa decom, za koju kaže, da se vaspitavaju delima, a ne rečima.

Pevač se posle mesec dana hodočašća nedavno vratio u Srbiju i trudi se da nadoknadi propušteno vreme sa suprugom Bojanom i decom. Rokvić je sada ispričao kako vaspitava naslednike i da li je strog roditelj.

Foto: printscreen instagram

 

- Mislim da je osnovni poziv nas javnih ličnosti da dajemo primer deci i da se ona ne vaspitavaju rečima već delima. Naravno, mislim da do besvesti treba raditi te stvari i usmeravati decu ka veri, pravim vrednostima i humanosti. Mislim da ćemo time imati dobre generacije. Nisam strog otac, čak sam blag. Naravno, kada se dođe do neke linije onda nema pogovora. Bojana je možda malo strožija, ali nekako se trudimo da zajednički uskladimo da se znaju stvari koje se ne prelaze. Da ne budemo prestrogi, ali ni suviše popustljivi - rekao je Nikola.

On se prisetio i svog detinjstva i školskih dana.

Foto: ATA Images

 

- Osnovna škola mi je u divnom sećanju. Ne može se porediti kada imaš svoju decu, to je najveća radost, ali đačko doba je najbezbrižnije. Imam prelepo sećanje na školovanje, drugarstva i ta druženja kao i prve ljubavi. Bio sam odličan i vrlo dobar. Mislim da mi roditelji suviše želimo da moraju biti sve petice, a neke druge stvari su bitnije. Učiti decu da budu pravi ljudi, a da li je nešto znao za trojku ili peticu… To može da se ispravi - ispričao je pevač.

Foto: printscreen instagram Nikola Rokvić

 

 

Nikola je priznao da mu se još nisu slegle emocije nakon hodočašća.

- Još se emocije nisu slegle. Odmorio se nisam, odmah sam krenuo pun gas, sa nastupima. Ne stižem sve poruke da pročitam, zahvalan sam ljudima na podršci i ljudima. Kad stigne toliko poruka nije mpoguće svima odgovoriti, ali trudim se da ispoštujem svakoga. Moje komšije su me zaista ganule, jako je emotivno bilo, to ću pamtiti ceo život zahvalan sam im jako. To mi je jedna divna uspomena na ljubav mojih najbližih koji žive tu do nas. Trudim se da nadoknadim i da svaki trenutak provedem sa prodicom. U skorije vreme neću ništa slično uraditi, možda za godinu dana - otkrio je Nikola za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija