• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.05.2024

12:51

"Poslednje kilometre korača u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala": Supruga Nikole Rokvića otkrila detalje borbe za pomoć oboleloj deci

ATAIMAGES

Estrada

"Poslednje kilometre korača u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala": Supruga Nikole Rokvića otkrila detalje borbe za pomoć oboleloj deci

Podeli vest

Pre tačno mesec dana, Nikola Rokvić je krenuo na hodočašće, a sve vreme mu supruga Bojana daje vetar u leđa.

Popularni pevač je odlučio da uradi nešto neverovatno. Nikola se dugo spremao za ovaj put i to sve zbog jednog cilja, da sakupi dovoljno novca kako bi ga donirao dečijoj onkologiji i uspeo je u tome.

Danas Nikola stiže u Eginu, a kako je i sam juče rekao, njegova fondacija je sakupila više od 30 miliona dinara.

Foto: printscreen instagram Nikola Rokvić

 

Pevačeva supruga je juče sa decom stigla na ostrvo gde željno iščekuju Nikolin dolazak. Ona ne može da sakrije sreću zbog ispunjenog cilja koji je Rokvić sebi postavio.

Sada je Bojana podelila post na svom Instagramu i još jednom pokazala koliko je uz svoga supruga.

- Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana. Od kada su krenule same pripreme za “Ovaj put za dečiju radost” misli su mi bile vezane za sam kraj puta za koji nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija koliko kod nas samih, toliko i kod svih vas… Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta - napisala je Bojana.

Inače, pevača je danas na ulasku u Atinu sačekao naš košarkaš Miroslav Raduljica, koji igra za atinski KK Marusi. Raduljica je Nikoli poklonio ikonu Svetog Nektarija, a potom mu se priključio na putu do Egine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20