Autor: Informer/A.S.

24.06.2024.

12:43

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja spava sa njim": Peja smatra da su se Zlata i on ogrešili o sina, zbog ovoga su ga zapostavili

Voditelj Zoran Pejić Peja bio je u braku sa pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom je dobio sina Jovana. 

Peja je sada ogolio dušu i ispričao da su Zlata i on zapostavili svog sina zbog slave. Kako je rekao, oni su mnogo radili i bili van kuće, a njihov naslednik je mnogo ispaštao zbog toga. 

Informer

 

- Mi smo tog trenutka bili najlepši bračni par, bili smo jako uspešni. Narod nas je prihvatio i zavoleo,i nju i mene, išli smo na turneje... Mi smo se izgubili u toj slavi, Zlata i ja nismo loši ljudi, ali smo se izgubili u slavi, u tom novcu, zapostavili smo porodicu. Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava. Mi smo sve bili, samo nismo bili muž i žena, samo onda kada dođemo kući. Mi smo to sami upropastili, a pošto smo svesni da smo upropastili, hajde da onda budemo ljudi - rekao je Peja.

Informer

 

- Pisalo se i o tvojoj mlađoj partnerki, je l' tu došlo do nečega? - pitao je Joca.

- Ne, ne, ne. Ja se sa bivšima ne mirim, stara poslovica kaže: "Kolač kad se slomi, ne može više da se zalepi i da bude stari." Kod Zlate se desilo to da nas je slava ponwela, a ovde je bilo da smo 24 sata zajedno bili i da je nestala ljubav. Kada je nestala ljubav, popili smo kafu i to je to. Sada ima treća, nova - rekao je Peja u emisiji "Pitam za druga".