• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

23.06.2024

12:41

Peja opet ljubi pevačicu! Voditelj posle razvoda od zanosne crnke ima novu devojku

ATAIMAGES

Estrada

Peja opet ljubi pevačicu! Voditelj posle razvoda od zanosne crnke ima novu devojku

Podeli vest

Zoran Pejić je posle razvoda od 25 godina mlađe supruge ponovo zaljubljen.

Voditelj se prošle godine  razveo od 25 godina mlađe supruge, sa kojom se venčao 2017. godine na Ibici, a sada je otkrio da ima novu ljubav.

Foto: ATAIMAGES

 

- Svi su čuli da sam se razveo i onda su počele da šalju slike, pa kao: "Ju, izvini, ja sam tebi poslala". Da, malo provokativnije...Ne mogu da otkrijem ko je u pitanju, džentlmen sam, 38 godina ima, upoznali smo se spontano preko nekih zajedničkih prijatelja, pevačica je... Ne, nije bila još na malim ekranima, ali će sada da krene. Volim njenu skromnost, ja joj pričam da snimimo pesmu, ona meni priča: "Ne, ne, ne, polako, da skupim parice", ona nema to da iskoristi - rekao je Peja u emisiji "Pitam za druga" na Red TV.

Voditelj je pred kamerama otkrio i da planira svadbu.

- Da, planiram u budućnosti, planiram i dete. Ja živim život do kraja, dok sudija ne odsvira - rekao je Pejić.

Foto: printscreen instagram

 

Peja je posle razvoda govorio da između njega i bivše supruge Dragane nema zle krvi, te da su se rastali kao prijatelji i da su i dan danas u dobrim odnosima.

- Ja ne volim u stvari rastanke, ali volim kada s nekim sedneš i izneseš problem, kako da rešimo to... Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako što smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne - istakao je Peja tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija