24.06.2024.

21:34

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

Džet set

Saša Matić se obratio koleginici emotivnim rečima: "Šta si sve preživela u sebi i oko sebe..."

Saša Matić prošle nedelje bio je specijalni gost na koncertu Milice Pavlović u Areni Zagreb. Matić je siguran da je ovo tek jedan u nizu uspeha koji čekaju pevačicu i  jer je "posebna i svoja" i zbog toga će smatra Saša uspeti sve što poželi. 

Informer

 

- Kada nešto sanjaš svim svojim bićem i vredno u tišini, bez obzira na sve, radiš na tome - život ti da da živiš na javi. Samo ti i ljudi bliski tebi znaju koliko si sve ovo zaslužila… Šta si preživela u sebi i oko sebe… Ali danas kad pogledaš sve to - vredelo je, zar ne? Vredelo je zbog one Milice koja je nekad sve ovo maštala… Vredeo je ceo put da doživiš prepunu Arenu i onoliko ljubavi! Od prvog dana sam bio siguran da ti je suđeno sve što danas živiš, ali sam kao prijatelj i kolega preponosan što tome sad svedočim. Borila si se za ovo. Zaslužila si ovo. Stvorena si za ovo. A tek je početak… Znam to - poručio je pevač koleginici s kojom je delio binu pre nekoliko dana u hrvatskoj prestonici.

Informer

 

Milica je pre nekoliko dana održala koncert u čijoj je realizaciji učestvovalo više od 300 ljudi, Pavlovićeva je u toku koncerta promenila čak pet scenskih kostima za čiju je izradu potrošeno više od 300.000 svarovski kristala.