• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2024

18:33

Nezaboravna noć u Hrvatskoj: Milica Pavlović priredila svetski spektakl u Areni Zagreb! Ovo su svi detalji koncerta o kojem priča ceo region!

Benny Gaši

Estrada

Nezaboravna noć u Hrvatskoj: Milica Pavlović priredila svetski spektakl u Areni Zagreb! Ovo su svi detalji koncerta o kojem priča ceo region!

Podeli vest

Pevačica je održala svoj prvi veliki solistički koncert u Hrvatskoj.

Jedna od najvećih mladih regionalnih zvezda današnjice, Milica Pavlović, u petak je održala koncert u Areni Zagreb.

Muzičko-scenski spektakl svetskih razmera nikoga nije ostavio ravnodušnim, a poseban utisak na publiku je ostavila činjenica da je Milica tri sata igrala, pevala i sve vreme bila u apsolutnom fokusu da publici da poslednji atom svoje snage. 

- Neka ovo večeras bude centar sveta. Hvala vam što ste došli, nećete se pokajati. Ova energija je nešto neopisivo i samo neka se ljubav prenosi i dalje - rekla je Milica pred punom Arenom.

Koncert je otvorila hitom ‘Boginja’ i sa 16 plesača je već nakon prvih taktova dala do znanja da je pred zagrebačkom publikom noć za pamćenje. Nizala je dobro poznate pesme, među kojima su ‘Hej, ženo’, ‘Ne sećam se’, ‘Operisan od ljubavi’, ‘Pakleni plan’ i brojne druge.

Foto: Benny Gaši

 

Gigantska bina, specijalni efekti i raskošni scenski kostimi oduševili su sve prisutne. U stvranju showa je učestvovalo više od 300 ljudi, a publika je sve vreme bila u potpunom transu.

Sexy Senorita je u toku koncerta promenila čak pet scenskih kostima koji su upotpunili spektakularan utisak, što i nije za čuditi se kada se uzme u obzir da je za izradu kostima potrošeno više od 300.000 svarovski kristala.

Publika je sinoć u zagrebačkoj Areni imala priliku da uživa i u najnovijim hitovima ‘Praštaj’, ‘Gospode moj’ i ‘Ona nosi Pradu’, koje su kod naših suseda u rekordnom roku postale veliki hitovi, pa ih je publika horski pevala zajedno sa Milicom.

Foto: Benny Gaši

 

Naša zvezda se potrdila da neke od pesama dobiju i nove koreografije, a posebno oduševljenje u Areni je nastalo kada su je plesači u toku izvodjenja numere “Šećeru” podigli u vazduh i tako je “nosili” po velikoj sceni.

Sem kostima, koreografija, rekvizita, poseban utisak na publiku su ostavili i scenski efekti - rasveta koja je u svakom momentu menjala atmosferu u Areni i pirotehnika koja je atmosferu dovela do usijanja.

Sem programa koji je spremila sa svojim timom, Milica se potrudila i da na scenu izvede posebne muzičke zvezde.

Prvo je ugostila Amadeus Band s kojim je otpevala njihovu pesmu ‘Lažu te’.

Foto: Benny Gaši

 

- Večeras nisam sama. Sa mnom su moji prijatelji i na njihove koncerte sam išla kao mala. Verovali ili ne, dan danas čuvam njihove autograme i fotografije - rekla je Milica o momcima iz Amadeusa.

Ubrzo je na scenu zakoračio i legendarni Saša Matić.

- On je jedna ogromna muzička zvezda, verovarno najveća na ovim prostorima. Ne mogu zamisliti dan, a da ga ne spomenem ili njegove pesme. Znam da je u Zagrebu jedan od najomiljenijih i on je moja duša. Moram mu se posebno zahvaliti što je samo radi mog koncerta prekinuo svoj jedini godišnji odmor u godini, ali i dodati da sam upravo na njegovom koncertu prvi put kročila na ovu scenu - izjavila je Pavlović pa s Matićem izvela njihov duet ‘Oko moje’.

Nisam mogao odbiti priliku za nastup u Zagrebu, znate koliko vas volim. Čast i zadovoljstvo je biti s vama večeras ovde, posebno u društvu moje Milice, a najveća čast mi je biti njen prijatelj - poručio je Saša.

Foto: Benny Gaši

 

Poslednja, treća gošća koja je bila najveće iznenađenje večeri bila je pop zvezda iz Hrvatske, Vesna Pisarović.

Vesnu sam još u januaru nazvala da mi bude gošća. Iznenadila se pozivom jer se privatno nismo poznavale, ali ja sam se oduvek divila njenoj muzici. Laska mi kada me uporedjuju s Vesnom, jer je ona zaista prelepa, talentovana žena i prava dama. I znam da i vi padnete na kolena kad je čujete - rekla je Milica za Vesnu, koja nije skrivala zadovoljstvo. Njen izlazak na scenu oduševio je publiku u zagrebačkoj Areni.

Jedan od najemotivnijih trenutaka na koncertu desio se u poslednjoj sekciji kada je publika u Zagrebu imala priliku da vidi intro film koji je Milica posvetila baki i deki.

Njen emotivni govor rasplakao je celu Arenu, nakon čega je izvela pesmu “Srce Porodično”, a ubrzo nakon toga je publika zamalo rasplakala samu pevačicu.

Foto: Benny Gaši

 

U samoj završnici koncerta Milica je pala na kolena pred publikom, koja je krenula da joj aplaudira i skandira njeno ime, a ovaj emotivni trenutak je trajao nekoliko minuta.

Milica je jedva zadržala suze dok su trajale ove scene, a kako i ne bi bila na ivici suza kada je publika tako oduševljeno pozdravila njen ogroman trud da im priredi nezaboravan spektakl.

Zapalili smo svi zajedno Arenu, bilo je savršeno. Publika, plesači, muzičari i svi ljudi koji su radili na ovom projektu. Jedan od emotivnijih trenutaka u mojoj karijeri je bio kad sam na kolenima bila pred publikom i doživela njihov gromoglasni aplauz - izjavila je Milica nakon spektakla.

Posvećenost Milice Pavlović i veliki hitovi osigurali su joj status jedne od najpopularnijih pevačica mlađe generacije u regionu, koji je sinoć nastupom u Zagrebu definitivno opravdala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija