Autor: Informer/A.S.

27.06.2024.

09:31

Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda

Džet set

"Zavukli smo se u šumu, a onda je ta devojka..." Bivši takmičar "Zvezda Granda" ispričao svoje iskustvo sa prostitutkom

Nekadašnji takmičar "Zvezda Granda", Žarko Madžić, istakao je za medije da podržava legalizaciju prostitucije, jer kako kaže, od toga država može da ima koristi. 

Sa druge strane, on se prisetio i svog iskustva sa prostitutkom i zbog čega nije želeo da ima intimne odnose sa njom. 

Informer

 

- Prostitucija se uglavnom iz nekog razloga vezuje za žene. O tome se više govori. Mislim da bi možda trebalo da se legalizuje. Ako država može to da naplati i da se od toga ulaže u škole i vrtiće onda sam za, jednostavno se to dešava i dešavaće se bez obzira da li je legalizovana ili nije - rekao je Madžić, a zatim otkrio da li poznaje svoje muške kolege koje se bave prostitucijom:

- Kada su muškarci u pitanju, ja lično ne znam da se bilo ko bavio prostitucijom, ali i da znam ne bih sigurno rekao. Mislim da bih ispao lažni moralista kada bih bilo koga osuđivao.

Informer

 

Madžić je zatim progovorio i o svom iskustvu sa prostitutkom. 

- Nisam nikada bio sa prostitutkom, jer nije bilo potrebe. Jednom sam išao sa drugarima, jednostavno sam želeo da vidim kako je to. U jednom trenutku drug je stao nasred autobuske stanice i pozvao jednu devojku u automobil. Pokupili smo je, zavukli smo se u šumu neku i drug je završio šta je imao. Ta devojka se zatim ponudila i meni da probam, ali ja sam se samo zahvalio i rekao da sam veren i da imam devojku koju mnogo volim - zaključio je pevač za "Grand".