Autor: Informer/K.Ć.

27.06.2024.

19:58

Foto: Foto: Tviter/Pluton45873221, Instagram/radamanojlovic

Džet set

Rada Manojlović zapevala usred njive: Čupava i u papučama se latila mikrofona, pa napravila ludu žurku

Popularna pevačica važi na jednu opuštenu i spontanu osobu, a to je sada još jednom i potvrdila. 

Rada Manojlović se pojavila u rodnom Četerežu, na jednoj manifestaciji. Ona je došla u papučama, običnoj haljini, sa kosom smotanom u polu punđu, a onda se latila mikrofona i napravila ludu žurku.

Ona je sa kolegom sve vreme pevala, a u jednom trenutku je i nazdravila sa okupljenim gostima.

Kako se jedan od snimaka proširio na društvenim mrežama, pozitivni komentari na račun pevačice su samo pljuštali, s obzirom na to da postoje zvezde koje nikada nismo uspeli na javnom mestu da vidim bez šminke.

"Koliko je lepo kad je neko prirodan i ne stidi se sebe i glumata ludilo", "Rado svaka čast što voliš svoj kraj, što uvek s ponosom pricaš o svom selu", "Žena za primer", "Ovako bi svako trebao da se ponaša", bili su samo neki od komentara.

Informer

 

Podsećamo, nedavno se otac popularne pevačice oglasio za medije, pa se prisetio koliko mu je bilo teško kada je Rada otišla od kuće, kako zbog fakulteta, onda i zbog karijere. 

- Meni su bili mnogo teški trenuci kada je iz kuće otišla u Kragujevac na fakultet. Za Beograd sam znao da je to veća stvar iz sela otići tamo i ostati normalan, ja sam prezadovoljan sa njima. Nisam samo bio podrška, ja nisam spavao pored nje. Kada je počinjala da peva svadbe i ispraćaje ovde i dođe ovde Vera Nešić ja sve snimam i prenosim Radmili kako treba i to je sve uticalo, ali ona je kvalitet i što peva pet hiljada pesama - rekao je Rade.