• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

26.06.2024

13:12

"Terao sam je da broji pare, jer sam video da je kradu": Otac Rade Manojlović iskreno o ćerki, ovo je nasledila od njega

ATAIMAGES

Estrada

"Terao sam je da broji pare, jer sam video da je kradu": Otac Rade Manojlović iskreno o ćerki, ovo je nasledila od njega

Podeli vest

Rade kaže da je preponosan na ćerku zbog svega što je do sada postigla.

Pevačica Rada Manojlović nikada nije krila da je vezana za svog oca Radeta, koji joj je bio velika podrška tokom života. 

On se sada za medije prisetio koliko mu je bilo teško kada je pevačica otišla od kuće, kako zbog fakulteta, onda i zbog karijere. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Meni su bili mnogo teški trenuci kada je iz kuće otišla u Kragujevac na fakultet. Za Beograd sam znao da je to veća stvar iz sela otići tamo i ostati normalan, ja sam prezadovoljan sa njima. Nisam samo bio podrška, ja nisam spavao pored nje. Kada je počinjala da peva svadbe i ispraćaje ovde i dođe ovde Vera Nešić ja sve snimam i prenosim Radmili kako treba i to je sve uticalo, ali ona je kvalitet i što peva pet hiljada pesama - rekao je Rade i dodao da joj je samo jednu stvar zamerao.

Foto: Youtube printscreen

 

- Kroz karijeru sam zamerao što nije vodila računa o novcu ne u smislu da ga potroši, nego koliko je zaradila i ko je šta uzeo. Terao sam je: "Idi broji pare", ne bez razloga već zato što vidim da neko mazne malo lovu, a ona kaže: "Tata, ti znaš da ja ne brojim" i rekao sam: "Idi vidi koliko ima po sto evra". To joj zameram, ništa više ni momke, ni karijeru, ništa - rekao je on. 

Dok Rada priželjkuje veliki solistički koncert, njen otac Rade drugačije razmišlja.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ako ćete pošteno, ne bih se obradovao velikom koncertu. To je privilegija kada neko ima sa strane podršku malo veću, a ona može samo da baci pare to nije jeftino i to joj ne treba. Dokle god ima posla i cenu, to joj ne treba. Nisam protiv toga, ali nisam za to i tamo bih bio posmatrač kao i svako drugi - rekao je on, a onda se dotakao toga da pevačicinu karijeru vodi njena sestra Marija.

- Od kada je Maja postala menadžerka ne razmišljamo o tome šta je ko uradio, a dešavalo se i krađa i sve ostalo. Slažem se da sve pare idu u jednu kuću, ali volim što je na tatu troši pare i ne misli ništa - rekao je Rade za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija