• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.06.2024

15:19

"Što da plaćam 100 evra kad ima i za dve hiljade dinara": Radi sestra ne dozvoljava da se razbacuje, pevačici kupuje haljine kod Kineza

ATAimages

Estrada

"Što da plaćam 100 evra kad ima i za dve hiljade dinara": Radi sestra ne dozvoljava da se razbacuje, pevačici kupuje haljine kod Kineza

Podeli vest

Manojlovićeva je istakla da troši mnogo novca, ali da je tu njena sestra koja je racionalnija i vodi računa o finansijama.

Pevačica Rada Manojlović skrenula je pažnju javnosti na sebe za vreme učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". 

Još od samog početka karijere, Rada je bila na meti kritika zbog svog načina oblačenja, a to je prati sve do danas. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se završava svaka priča. U četiri zida živim sama sa sobom i kad je meni lepo ti ljudi koji kažu: "Skrati kosu, ošišaj šiške, ofarbaj se u crno", oni nisu ja i ne mpgu da me oblikuju. Svakako će pljuvati, važno da sam sebi lepa - rekla je na samom početku Manojlovićeva. 

Rada ističe da je na tatu povukla tu crtu da ne pazi sa novcem.

- Opušteno idem kroz život kao on, dok je sestra dobar organizator, kod mene može danas, za deset dana ili nikad. To sa parama takođe i to mi je jako loša crta, ali opet to je flegmatičnost i neopterećenost budućnošću. Sad da štekam neke pare, a sutra me udari grad veličine jajeta i? Treba da se živi sad. Trošim na dostavu hrane, gluposti i na pesme - ističe ona i dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne kupujem kod Kineza, ali Maja mi kupuje. Skoro je otišla i kaže mi: "Plaćamo po sto evra i više jednu haljinu, a kod Kineza ista za dve hiljade dinara". Ovu za sto evra mi pljuju i raspadne se posle prvog pranja, onda mi je bolje da platim dve hiljade dinara - rekla je pevačica. 

Manojlovićeva ne krije da muškarcima nije lako sa njom.

- Nije sa mnom ljubav stres, ali da je lako, nije. Treba shvatiti da je ovo veliko ludilo i kad shvatiš da smo svi ludi, nije stres. Što bi se normalan čovek stresirao i zato sa mnom mora da bude neko ko je naprosto tako malo kao ja - izjavila je ona. 

Foto: ATAIMAGES

 

Posle mnogo vremena, Radmila ističe da osmeh postoji i zbog ljubavi, ali da će o partneru ćutati.

- Imam vremena za ljubav, ali to niko neće znati dok ne dođe do svadbe. Puno sam pričala o ljubavima tokom petnaest godina karijere. Kad bude svadba na sva zvona ću da bijem - rekla je Rada za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija