28.06.2024.

14:14

Foto: profimedia/aleksandar jovanovic cile

Džet set

Đanijeva Slađa kao šefica kartela! Folkerova supruga objavila fotografiju, pa se uporedila sa ozloglašenom mafijašicom! (FOTO)

- Jedini čovek kog sam se plašio u životu bila je žena, Grizelda Blanko - reči su koje je navodno izgovorio ozloglašeni kolumbijski narko-bos Pablo Eskobar.

Ta izjava najbolje dočarava karakter žene koja je bila nemilosrdna šefica narko-imperije, duboko upletena u ratove oko droge u Majamiju sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, a po čijem životu je nedavno snimljena serija.

Informer

 

Supruga Radiše Trajkovića Đanija, očigledno je gledala ovo televizijsko ostvarenje, pa se fotografisala inspirisana likom Grizelde Blanko. Sa njom su pozirale ćerka Sofija Trajković i snaja Nina Trajković, sve tri u crnim sakoima, a uz sliku Slađa je napisala: "Griselda i Grizeldice" i uz natpis stavila jedno srce. 

Podsetimo, Slađa i Đani nedavno su proslavili 29. godišnjicu braka tokom kog je kažu bilo svega, pa i prevara, ali njihova ljubav bila je jača, pa su odoleli svim iskušenjima i ostali u srećnoj zajednici.