• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

22.05.2024

07:01

"Nekad mi dođe da ga zadavim" Slađa Đaniju oprostila i prevare, a samo za jednim i danas žali!

ATAIMAGES

Estrada

"Nekad mi dođe da ga zadavim" Slađa Đaniju oprostila i prevare, a samo za jednim i danas žali!

Podeli vest

Đani i Slađa nedavno su proslavili 29. godišnjicu braka tokom kog je kažu bilo svega, pa i prevara, ali njihova ljubav bila je jača pa su odoleli svim iskušenjima i ostali u srećnoj zajednici.

Trajkovići važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a sada su u jednoj emisiji otkrili kako su se upoznali, ali i ostali zajedno skoro tri decenije.

- Videli smo se u nekom lokalu, ona je rekla jel pevaš negde volela bih da te čujem, ja sam joj rekao gde ću pevati. Ona je odgovorila da će doći sigurno i tako je i bilo, sve ostalo je istorija - kaže Đani, dok Slađa dodaje da bi mogla knjigu da napiše o njihovom životu.

Foto: E-Stock

 

Da se izbori sa njegovom karijerom i obožavateljkama Slađi nije bilo lako, ali ona je znala da se nosi sa tim i bude stub porodice.

- On je interesantna osoba, on nikad neće ostariti, veseo je i temperamentan. Čak i kad slaže nešto on simpatično laže, ne može čovek da mu uzme za zlo. Bio je mlad, uspešan, mora nešto i da se proguta ako hoćeš da opstane brak. Međutim, ja vam odgovorno tvrdim za 29 godina braka nikada od njega nisam doživela nešto neprijatno. Bilo je poziva i poruka i ovako i onako, ali ja nisam ljubomorisala, samo sam mu rekla kad osetiš da me više ne voliš kaži mi i mi se rastajemo - ispričala je Slađa u emisiji "Iza zatvorenih vrata".

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

 

Iako priznaje da je Đani čovek njenog života Slađa kaže:

- Nekad mi dođe zadavila bih ga! Mislim kad bi sve bilo idealno ne bi bilo dobro, onda nešto ne štima - zaključuje ona.

Na venčanju je nosila plavi komplet, a kako kaže ni danas ne može da prežali što nije imala venčanicu.

- Živeli smo u Parizu, gde ćemo šta ćemo, kako da pravimo svadbu nigde rodbine. I onda smo se 2001. godine venčali, decu smo već za ruku vodili, i onda smo se venčali na brzinu, kad već nismo napravili ranije neko gala slavlje, ajde bar da krstimo decu i da se venčamo. Blizu kuće gde smo živeli bio je jedan restoran u kom staje stotinak ljudi, držao je naš zemljak, bilo je opštenarodno veselje, pokojni Džej, Sinan pa Marina, Goca Božinovska, Zlata, Šaban Šaulić, Haris Džinović... Spontano je bilo, a fenomenalna žurka - ispričao je Đani. 

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Trajkovići su zaključili da ako ima ljubavi ima i tolerancija, a ona je neophodna za opstanak bračne zajednice. Slađa je priznaje, saznala za neke Đanijeve preljube i kaže da onaj ko nije prevario partnera sigurno laže.

- Ne postoji muškarac, pa bar u mislima ako nije prevario ženu. Ja nikad nisam lično videla, ali sigurno jeste. Naročito on. Ali od 2019. je predobar  - zaključuje Slađa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija