29.06.2024.

09:07

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

"Ja bih išla na pobedu": Tea Tairović o učešću na "Evroviziji", pomenula i Željka Joksimovića

Tea Tairović je pre manje od mesec dana izdala novi album, a njeni obožavaoci na mrežama komentarišu da je sa pesmom "Zbogom ljubavi" trebalo da se prijavi na "Pesmu za Evroviziju". Ona je sada otkrila kako gleda na ovo prestižno takmičenje i da li ga je partila ove godine.

Informer

 

- Nije sad da pratim pomno, ali pustim da do mene dođe ono što se izdvoji, kao što je recimo ove godine bila naravno Teya Dora i predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja. I onda tako pustim da do mene dopru hitovi. Ta pesma je hit recimo. Što se mene tiče, opet bih tu imala određenu odgovornost i ako bih se prijavila, onda ne bih išla samo na to da se pojavim, nego bih išla na to da pobedim - ispričala je Tea u emisiji "Intrigantno" na televiziji K1.

Pevačica se prisetila gledanja "Evrovizije" u detinjstvu i navijanja, a onda otkrila i šta sebi nikada ne bi oprostila.

Informer

 

- Kada se Željko Joksimović takmičio sa pesmom "Lane moje", nisam dočekala da proglase pobednika, zato što sam bila mala i zaspala sam. Ja sam se pokidala od navijanja, od kako smo čuli "Lane moje", mi smo svi, mislim da je cela država i šire, rekli "Ovo je pobednička pesma." Ja sam se pokidala od navijanja i nisam dočekala, zaspala sam i kad sam se probudila, kad sam čula da Željko nije pobedio, to je za mene bio lični poraz, kao da ja nisam pobedila. (smeh) I onda zamišljam, zamisli sad neko dete se tako kida za mene da li ću ja da pobedim ili ne i onda ne pobedim! (smeh) Recimo, nekom nepravdom, ne bih to mogla sebi da oprostim.