02.07.2024.

15:28

Foto: Shutterstock/privatna arhiva

Džet set

Stanija i Asmin uživaju u Anelinom rodnom gradu! Durdžić iz starletinog zagrljaja poručio: "Ahmićke brukaju Dubrovnik" (FOTO)

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić uživaju na odmoru, a fotografije sa primorja pokazuju da su golupčići zaljubljeni kao prvog dana.

- Uživam sa Stanijom na Jadranu, bili smo pod Ostrogom, po njenoj želji. Zatim smo bili u Budvi, Porto Montenegru i trenutno boravimo u Dubrovniku - rekao je Asmin za Informer.

Stanija na svakoj fotografiji blista, pa je očito da joj odmor prija, a Durdžić čini sve da njegova draga oseća kao kraljica. 

Informer

 

S obzirom da se trenutno nalaze u rodnom gradu njegove bivše Aneli Ahmić njena sestra Sita je to već prokomentarisala:

- Odvela je Asmina u našu Nedođiju, e neka je papanka videla Dubrovnik posle 40 godina elitnog života! Javili mi ljudi. Ni on ga nije video dok nije Aneli smotao, evo sada i švalerku odveo u tu Nedođiju! Samo, ne znam što kriju da su u Nedođiji... A, znam, znam -  poručila je Sita.

Asmin joj je sada odgovorio i poručio da su ona i sestra bruka za Dubrovnik. 

- Što se Ahmićki tiče, kad se kaže da su došle iz nedođije to je zbog njihovog blamantnog ponašanja i izražavanja. Znate, Dubrovnik je grad sa puno gospode i ovo nije Sitin grad, a Ahmićke brukaju Dubrovnik kad kažu da su odavde. Ovde šetam slobodno sa Stanijom i ljudi nas zaustavljaju i uvažavaju, baš je lepo - rekao je Durdžić za Informer.