• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

02.07.2024

08:13

Stanija i Asmin posetili Anelin rodni grad? Oglasila se Sita Ahmić: "Ne znam zašto se kriju, javili su mi ljudi..."

informer/instagram/ata

Estrada

Stanija i Asmin posetili Anelin rodni grad? Oglasila se Sita Ahmić: "Ne znam zašto se kriju, javili su mi ljudi..."

Podeli vest

Sestra rijaliti učesnice, Aneli Ahmić, Sita tvrdi da su bivši partner njene sestre, Asmin i njegova sadašnja devojka, Stanija Dobrojević, krišom došli u Anelin rodni grad.

Sita Ahmić, sestra učesnice "Elite" Aneli Ahmić, mesecima vodi medijski rat sa bivšim zetom Asminom Durdžićem i njegovom devojkom, starletom Stanijom Dobrojević.

Ona ih je sada ponovo prozvala putem Instagram profila.

Stanija i Asmin su otputovali u Crnu Goru odakle su se javili pratiocima na društvenim mrežama kojima su pokazali kako uživaju zajedno, međutim, Sita tvrdi da je par lagao kada je reč o njihovoj lokaciji.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Kako je napisala, njih dvoje su sada u Dubrovniku, Anelinom rodnom mestu, što navodno kriju od javnosti.

- Odvela je Asmina u našu Nedođiju, e neka je papanka videla Dubrovnik posle 40 godina elitnog života! Javili mi ljudi - rekla je Sita, a potom dodala:

Ni on ga nije video dok nije Aneli smotao, evo sada i švalerku odveo u tu Nedođiju! Samo, ne znam što kriju da su u Nedođiji... A, znam, znam - zagonetno je poručila Sita, a ostaje da vidimo kako će joj Asmin odgovoriti.

Foto: Printscreen/Instagram/sitaahmic

 

Podsećamo, Aneli je ušla u ovu sezonu "Elite" i tvrdila da joj je Stanija Dobrojević preotela muža, a zatim je otkrila pikanterije iz njihovog braka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija