03.07.2024.

15:49

Foto: Foto: Printscreen/X

Džet set

Bosanska influenserka ima četvoro dece, samo njih troje je povela na more! Gnev se širi mrežama, urnišu je na sve strane: "Najgora osoba! Fuj!"

Ilda Humić, influenserka iz Bosne i Hercegovine, izazvala je gnev korisnika društvenih mreža, jer je na letovanje sa suprugom povela samo troje od četvoro dece. Ona je, kao razlog za to, navodno navela to što za najmlađe dete, sina Isaka, nije bilo mesta u automobilu.

Izjava Humićeve naišla je na ogromno negodovanje i bes korisnika društvene mreže Iks, koji su svoje stavove iskazali na nimalo prijatan način.

- Ovoj zeni je patetika drugo ime. Prvo tužna priča kako se roditelji trude da uspeju, a onda "dva i dva su četiri, Isak je ostao."

- Nije bilo mesta u autu i ostale laži - navodi korisnica.

- Odbacila si jedno svoje dete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini, i još se hvališ time, tako da to sve što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu - glasio je sledeći komentar, dok se drugi tviteraš nadovezao:

- Ilda Humić rodila 4 dece, i Isaka ostavila kući, nije ga vodila na more jer skida pelene... Takođe ga nije vodila u Nemačku... Puklo bi mi srce da jedno ostavim kući, a drugi sa mnom u provod. Najgora osoba! Fuj!

Inače, Ilda je ubrzo nakon komentara zgranutih korisnika gorepomenute platforme, objavila video u kojem vređa sve oni koji su je krtikovali zbog ovog čina.

Tagovi: