• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo!

24.05.2024

19:28

"Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiju": Dok se vraćala iz naše zemlje, bosanska influenserka napisala je sramnu izjavu o rezoluciji

Shutterstock, Printscreen Instagram/divaisback

Estrada

"Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiju": Dok se vraćala iz naše zemlje, bosanska influenserka napisala je sramnu izjavu o rezoluciji

Podeli vest

Sramna izjava bosanske influenserke, mnoge je razbesnela.

Erna Saljević, poznatija pod nadimkom na Instagramu "divaisback", izazvala je lavunu komentara nakon sramnog storija koji je okačila.

Naime, devojka iz Sarajeva se oglasila povodom rezolucije GS UN o Srebrenici i navela kako je pravda spora, ali dostižna i to je učinila dok se avionom vraćala iz Srbije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erna (@divaisback)

 

Mnogi su osuli drvlje i kamenje po njoj, a među njima su i brojni srpski influenseri.

- U Srbiji si uvek dočekana i ispraćena baš onako kako ti se i profil zove... kao diva. Znaš zašto? Zato što smo mi narod velikog srca, dobre duše i uvek će tako biti. A ti, ti si klasična zla "drugarica" koja je do juče jela i pila sa devojkama koje si odmah posle posla sata nakon rastanka krenula da pljuješ!!! Nastavi da reklamiraš srpske brendove... Biće pravde da i to uskoro prestane, kao što i sama rekla, "pravda je spora, ali dostižna" - napisala je Zoran Zeljković, poznatiji kao Koki, infleunser iz Novog Sada, a njegova koleginica se nadovezala:

Foto: printscreen/Instagram/zoranzoran

 

- Komentar nakon povratka sa promocije srpskog brenda. Mi smo jedan divan narod koji poštuje sve i tako će uvek i biti . Ja se inače ne oglašavam na ove teme i ne upadam u drame na Instagramu, ali ovo zaista nisam mogla da zanemarim - napisala je još jedna influenserka, a Enin profil zasut je brutalnim komentarima.

Foto: printscreen/Instagram/mimazecevic

 

- "Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiju", "Dosta je bilo ovih koji zarađuju preko nas, a posle o nama sve najgore", "Sramota!", "Bravo za domaće influensere koji konačno ne ćute na teme koje su udarne!", "Sramno je šta se sve dopušta", "Mislim da više neće reklamirati srpske brendove", "Ovo je kraj njene karijere" - bili su samo neki od komentara.

Ovo nije prvi put da brojne javne ličnosti iz regiona negativno komentarišu Srbiju i naš narod, a bitno je uzeti u obzir i da su mnogi od njih karijere i izgradili upravo u našoj zemlji i da su im, nakon zabrane ulaska u Srbiju, iste i propale.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija