10.07.2024.

11:28

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Sloba Radanović se oglasio usred skandala sa Jelenom! Pevač objavio fotku koja je potresla ceo svet! (FOTO)

Pevač Sloba Radanović redovno objavljuje fotografije i video-snimke na Instagramu, ali za razliku od mnogih njegovih kolega, često hrabro iznosi i svoje stavove i razmišljanja na aktuelne društvene teme.

Informer

 

Iako se Slobina supruga Jelena ovih dana našla u centru skandala kada ju je sadašnja supruga njenog bivšeg muža optužila za nasilje, čini se da Radanović uopšte ne brine ni zbog poziva na sud, ni zbog medijskih natpisa.

Na njegovim, storijima ne nalazi se ni jedna jedina reč o temi o kojoj bruji ceo region, ali se zato nalazi fotografija o kojoj nažalost bruji ceo svet.

Informer

 

Naime, Sloba je više puta komentarisao pogibiju hiljada dece u Gazi koja su stradala u izraelskim napadima na ovu palestinsku enklavu, koju mnogi opravdano nazivaju "najvećim logorom na svetu".

Na pomenutoj fotografiji otac u naručju drži beživotno telo sina koji je poginuo nakon raketiranja objekta u kojem su očigledno bili civili, a u opisu fotografije je napisao:

Informer

 

- Istrebljivanje jednog naroda pred očima svih nas. Gospode, pomiluj narod Palestine - stajalo je u opisu njegovog storija uz emotikon slomljenog srca.

Podsetimo, od početka izraelske vojne intervencije u Gazi prema zvaničnim podacima koji su priznati od strane Ujedinjenih nacija poginulo je više o 37.000 ljudi. Međutim, prema tvrdnjama britanskih, američkih i kanadskih naučnika, prava brojka iznosi više od 186.000 ako se računaju i "indirektne smrti", odnosno oni koji su umrli od bolesti, gladi, žeđi i izloženosti lošim životnim uslovima, što znači da je palestinska enklava izgubila između sedam i devet procenata populacije.