11.07.2024.

07:01

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/milicatodorovicofficial, Shutterstock

Džet set

Da li prepoznajete devojčicu sa slike? Bila je najmlađa pobednica "Zvezda Granda", a ovako je izgledala pre takmičenja koje joj je donelo slavu! (FOTO)

Pevačica Milica Todorović najmlađa je pobednica prestižnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ona je 2005. odnela pobedu sa samo 15 godina i odmah počela da snima pesme i učestvuje na festivalima, dok je za prvi album morala da sačeka 18 rođendan i postane punoletna. Milica je snimila album, a zatim i mnoge hitove, a sa pesmom "Tri čaše" koju je snimila 2013. postala je jedna od najpopularnijih Grandovih pevačica.

Informer

 

Osim što je poznata po svojim pesmama, Milica važi i za šoumena na estradi, jer se ne libi da ispriča dobar vic, izvede imitaciju ili odglumi neki skeč. Ona često deli zanimlljiv sadržaj sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a sada je rešila da im pokaže kako je izgledala pre takmičenja i popularnosti.

Informer

 

Ona je na Instagramu objavila svoju fotorgrafiju iz detinjstva. Na njoj vidimo slatku devojčicu koja u ruci drži lutku i plišanu igračku, ali malo ko bi pogodio da je reč o Milici da pevačica nije sama napisala.

Podsetimo, Milica je nedavno raskinula vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, a o vezi sa njim ovako je govorila nedavno:

- Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar.