• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: GrandOnline/Informer/D.S.

19.06.2024

13:01

"Nemam šta da prebolim": Milica Todorović o raskidu sa manekenom Lazarom Granićem i ljubavnim odnosima

Shutterstock/ATA images

Estrada

"Nemam šta da prebolim": Milica Todorović o raskidu sa manekenom Lazarom Granićem i ljubavnim odnosima

Podeli vest

Milica Todorović govorila je na temu karijere, nedavnog nastupa na rođendanu Jelene Đoković, ali i na temu njenog raskida sa Lazarom Granićem.

Kada je pre nekoliko meseci obelodanila vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, izgledalo je kao da su se u životu Milice Todorović sklopile sve kockice. Međutim, odlučili su da na svoju ljubav stave tačku.

Foto: Foto: Shutterstock, Miloš Rafailović, Instagram/lazargranic

 

Iako nijedan rastanak nije lak, Milica je nekoliko dana provela u Egiptu odakle se vratila napunjenih baterija i spremna za letnju sezonu.

Foto: ATAIMAGES

 

 - Odmorna sam, bilo je kratko. Ja more obožavam, meni prija. Zato vam se neću mnogo smeškati - rekla je Milica.

Pevačica je pre dva dana pevala na rođendanu Jelene Đoković koji će pamtiti kao jedan od boljih provoda u životu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Kod Jelene i Novaka je bilo lepo, slavila je rođendan, ja sam im uveličala slavlje, nadam se. Bilo je jako lepo, Stevan i ja smo pevali. Novak i Jelena su najmanje zahtevna publika, šta im pevaš oni uz to igraju. Novak je veliki car, pevala sam mu mnogo puta. Voli i da zaigra i da zapeva, tako da smo igrali i pevali - rekla je ona i progovorila o raskidu sa manekenom Lazarom Ganićem:

Foto: Instagram/Jelena Đoković

 

- Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija