10.07.2024.

15:21

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Bivši dečko Milice Todorović molio Sandru Afriku da ih pomiri! Otkriveni svi detalji njihovog susreta, pevačica potvrdila: "Tačno je..."

Milica Todorović raskinula je krajem maja vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem na svoju inicijativu, ali su ostali prijatelji i nastavili da se prate na društvenim mrežama. Pevačica je brzo nakon prekida veze rekla da nema šta da preboli, jer njihov odnos nije dugo trajao.

Informer

 

Sudeći po onome što pišu domaći mediji, Granić drugačije gleda na prekid njihove romanse. Naime, on je nedavno bio na nastupu Sandre Afrike u Novom Sadu, gde joj je u pauzi između dva bloka prišao i zamolio da mu pomogne da se pomiri sa Milicom, navodi Kurir.

- Lazar se odlično provero na Sandrinom nastupu. Najpre mi je delovalo kao da je nju startovao i da joj je poslao piće, ali sam se posle uverio da je on s drugom namerom obigravao oko nje. Prišao je u pauzi nastupa do Sandrinog separea gde je ona sedela sa svojim muzičarima i prijateljima sa namerom da ispegla njegov odnos sa Milicom. On zna da su njih dve dobre prijateljice i komšinice, pa je čak zamolio da je pozove telefonom i da mu pomogne u nameri da se reši situacija. Sandra je htela da mu učini i kontaktirala je Todorovićevu, ali se ona tom prilikom nije javila. Možda je spavala jer je bilo kasno - ispričao je očevidac koji se tom prilikom zadesio na licu mesta.

Informer

 

Sandra Afrika potvrdila je da je Lazar prisustvovao njenom nastupu, ali nije želela da komentariše njegovu vezu sa njenom koleginicom.

- Tačno je da je bio na mom nastupu, ali ne bih ja da se petljam u tu priču. Neka oni završavaju šta imaju bez mene - rekla je Sandra za Kurir.

Informer

 

Milica posle raskida nije mnogo govorila o prekidu njihove veze, ali je potvrdila da su ostali u dobrim odnosima i istakla da o bivšem partneru nema šta loše da kaže.

- Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar - istakla je Milica tada za medije.