11.07.2024.

14:38

Foto: informer/instagram printskrin

Džet set

Brutalno izdanje Sofije Milošević oduzima dah! Manekenka se pohvalila isklesanim trbušnjacima, pa pecnula Jelisavetu Orašanin! (FOTO)

Leto je u punom jeku, pa su mnoge poznate dame uskočile u bikini kako bi se rashladile kraj nekog bazena ili na plaži. Društvene mreže preplavile su njihove izazovne fotografije u kupaćim kostimima. Ovaj trend nije preskočila ni Sofija Milošević, koja se uslikala spremna za sunčanje.

Manekenka je imala i čime da se pohvali, jer je osim vitke figure pokazla i pločice na stomaku. Posle dva porođaja Sofija ima trbušnjake na kome joj mogu pozavideti i sportisti. Međutim, Sofija nije radila samo na stomaku, već ima zategnute i ruke, ali i butine. 

S obzirom na to da manekenka ne izlazi iz teretane, kao ni glumica Jelisaveta Orašanin, Sofija je iskoristila priliku da je pecne i upitala je "Spavaš li mirno?".

Informer

 

Naravno, u prvom planu su i brujne grudi za koje, iako mnogi sumnjaju nikad nije potvrdila da su silikoni, ali ih zato ponosno ističe u svakoj prlici. 

Podsetimo, ove godine manekenka bi trebalo da i na papiru postane supruga fudbalera Luke Jovića, ali se sve drži u tajnosti.