12.07.2024.

08:52

Foto: informer/tiktokprintscreen

Džet set

Pojavio se Veljkov i Anastasijin stari snimak sa Kipra: Cecina deca kao tinejdžeri, evo kako su tada izgledali (VIDEO)

Anastasija i Veljko Ražnatović odrasli su pod budnim okom javnosti, s obzirom na to da im je majka, Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

S tim u vezi, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak naslednika folk zvezde, iz perioda tinejdžerskih dana, ali i života na Kipru.

Na pomenutom video-zapisu, Anastasija izvodi pesmu "Samo želim", dok njen brat, današnji reprezentativac Srbije u boksu - bitboksuje u ritmu stihova.

Komentari su se samo nizali, a većina korisnika je bila saglasna da Ražnatovići na kadrovima starim više od decenije izgledaju krajnje simpatično.

Podsetimo, Veljko i Anastasija Ražnatović jedan deo života proveli su na Kipru, gde njihova porodica poseduje luksuznu nekretninu. O tom periodu, ali i razlozima preseljenja, pre nekoliko godina govorila je današnja supruga Nemanje Gudelja.

- Kada je mama nosila nanogicu, Veljko i ja smo se preselili na Kipar zbog cele situacije. Ja sam pala u depresiju, stalno sam jela i jela, imala sam 20 kilograma viška. Na taj način sam se trudila da pobegnem od svega… Nisam išla kod psihologa, sama sam se izborila sa tim - ispričala je Anastasija.