• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

02.07.2024

08:53

Anastasija Ražnatović u kupaćem od 5.000 dinara: Gudeljova mala se stisla za bikini, ali samo na ovaj detalj dala 550 evra (FOTO)

ATA Images

Estrada

Anastasija Ražnatović u kupaćem od 5.000 dinara: Gudeljova mala se stisla za bikini, ali samo na ovaj detalj dala 550 evra (FOTO)

Podeli vest

Pevačica i supruga fudbalera na Ibizi odmara već neko vreme, a sada je pozirala u bikiniju koji ju je koštao svega pet hiljada dinara.

Ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, spakovala je kofere i otišla je na zasluženi odmor na Ibicu, odakle se oglasila fotografijom putem društvene mreže Instagram.

Ražnatovićeva je, tom prilikom, uživala na jahti, dok je njena odevna kombinacija privukla je veliku pažnju javnosti.

Anastasija je, naime, na sebi ponela kupaći kostim od samo pet hiljada dinara, a kačket koji je nosila tog dana koštao ju je tričavih 550 evra.

Foto: instagram.com/anastasijaraznatovicstyle

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović nedavno je u Nemačkoj provodila vreme sa majkom, Cecom Ražnatović, a uprkos debaklu fudbalske reprezentacije Srbije, njih dve su se, sudeći po kadrovima na društvenim mrežama, lepo provele.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija