12.07.2024.

14:53

Foto: ATA Images

Džet set

Izazovni dekolte i gola leđa Anastasije Ražnatović: Cecina ćerka se snimila u postelji, u jedno ćete posebno blenuti (VIDEO)

Anastasija Ražnatović, nakon debakla fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj, otputovala je zajedno sa suprugom Nemanjom Gudeljom u Španiju.

Bračnom paru društvo prave, između ostalih, Mihajlo Veruović Vojaž sa devojkom, ali i Ema Radujko, a Ražnatovićeva je poslednjim snimkom, koji je podelila putem svog Instagram naloga, u najmanju ruku napravila pravu pometnju.

Pevačica se, naime, snimala pred izlazak u grad, a tom prilikom ponela je pocepane farmerke, koje je iskombinovala sa šljokičastim topom otvorenih leđa i dubokim dekolteom.

Inače, mnogima su pažnju privukle tetovaže na Anastasijinoj ruci, ali Cecina naslednica nije odlučila da zauvek ureže nešto na koži, već je reč o privremenom radu.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se stari snimak Anastasija i Veljka Ražnatovića iz vremena kada su živeli na Kipru, a koji je izazvao lavinu komentara.