Autor: Informer/K.Ć.

12.07.2024.

15:53

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

Džet set

Popularni pevač otkrio kakva sve poniženja je doživljavao zbog bakšiša: "Raskopčala mi košulju, pa gurnula jezik u uvo"

Sanel Smolo se proslavio u "Zvezdama Granda" i postao jedan od omiljenih pevača u narodu. 

Sanela je publika zavolela kao vrsnog pevača narodne muzike, koji je kroz takmičenje briljirao, a kasnije je samo nastavio da puni dvorane i hale, zajedno sa svojim mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem.

Informer

 

Bosanac je često isticao da je Smolo najbolji kandidat kog je imao u svom timu, zato ga je redovno i vodio na turneje širom sveta, a zvezda Granda ne krije da mu njegova podrška veoma imponuje.

- Valjda je to zato što sam skroman čovek, normalan. Kada pevaš pevaj, kada sediš, sedi. Nisam mogao ni da sanjam da će mi Bosanac biti mentor i da ću da radim sa njim. Ja sam njemu srcu legao i hvala mu na svemu. Družimo se i kad god odem kod njih kući, Dunja (prim.aut Bosančeva supruga) mi se obraduje, evo i sada smo se videli pre snimanja i pozdravili smo se - rekao je Sanel za Grand.

Informer

 

On se sada prisetio i ne baš tako lepih situacija sa nastupa, i sve to zbog bakšiša. Mnoge njegove kolege su zarad bakšiša spremne da urade sve i čini se da se na društvenim mrežama utrkuju ko će imati najluđe snimke sa nastupa, ali Sanel ne voli da se hvali novčanom nagradom koju dobija od publike.

Ipak, i sam je doživeo neobične zahteve zarad bakšiša.

Informer

 

- Imao sam dosta tih situacija, ne baš da sam pio iz cipele kao Đani, to je šou. Mene drugi snimaju, ja ne volim to da eksponiram, takav sam čovek. Tražili su mi da se popnem na šank i lupam u tarabu i uradio sam to. Bilo je i da mi žene raskopčaju košulju da mi stavljaju bakšiš - rekao je pevač za Grand i prisetio se situacije kada su mu dali bakšiš, ali sa čudnim ishodom na kraju.

- Otpevao sam pesmu, platila je žena, drugi put dolazi ta ista žena, plati, hoće da me poljubi i stavi mi jezik u uvo. Živa istina - prisetio se za Grand.