12.07.2024.

21:15

Foto: Žarko Radovančev/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Sanju Vučić iskritikovali na društvenim mrežama! Pevačica žestoko uzvratila, u sve umešana i Stoja!

Ovo leto će definitivno biti upamćeno po brojnim novim pesmama i albumima. Šest novih numera publici je predstavila i Sanja Vučić, bivša članica grupe "Hurricane". Na njenom "epiju" našla su se i dva dueta, među kojima je i duet sa Amar Giletom "Oko oko". Kao i dugoočekivani duet sa Teom Tairović koji je konačno je ugledao svetlost dana. 

Informer

 

Sanja rado odgovara na komentare i pitanja na društvenim mrežama ali je jedna analiza njenih novih pesama veoma pogodila pevačicu. Naime, jedan tviteraš objavio je analizu Sanjinih pesama i okarakterisao njeno pevanje kao "bolno".

- U svakoj pesmi se dere kao da je Stoja, a tekstovi pesama su toliko glupi da bi me bilo sramota da se potpišem ispod bilo koje od ovih pesama. Alternativa i drugačiji zvuk koji je Sanja obećavala nije se desio - rekao je između ostalog ovaj tviteraš.  

Takođe je otužio pevačicu da "dere grlo" kako bi umanjila svoje vokalne sposobnosti i ne bi zvučala bolje od Tee i Amar Gileta. 

Pevačici se ova kritika ni najmanje nije dopala, pa je rešila da odmah reaguje. 

- Ja uopste nemam frku da prihvatim kritiku, ali "dere se kao Stoja"? Otkad je Stojino pevanje reper za išta loše? Wtf? Tu sam da eksperimentišem, da ne eksperimentišem, da pogrešim, da zakucam… Stavlja se veliki pritisak na izvodjače u svakom segmentu, la ga no! - odgovorila je Sanja.