• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.06.2024

13:55

Sanja otkrila da ima beleg na telu: Vučićeva sa fanovima podelila intimne detalje (FOTO)

Masha Bandjur

Estrada

Sanja otkrila da ima beleg na telu: Vučićeva sa fanovima podelila intimne detalje (FOTO)

Podeli vest

Dok čekaju nove pesme pevačica je rešila da svojim obožavaocima odgovori na neka lična pitanja.

Posle napuštanja muzičke grupe "Hurrricane", s kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji Sanja Vučić je nastavila da uspešno gradi solo karijeru. Fanovima je obećala nove pesme do kraja ove nedelje, ali je sada saopštila da će izlazak EP-a, zbog komplikacija morati malo da odloži, ali da će ljubitelji njenog glasa vrlo brzo moći da uživaju u novim numerama.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Dok čekaju pesme Sanja je rešila da svojim obožavaocima odgovori na neka lična pitanja. Na svom Instagram nalogu otkrila je svojim fanovima sve što ih je zanimalo. Vučićeva je priznala da na telu ima čak 11 tetovaža, ali da će se taj broj uskoro smanjiti na devet jer planira da uklon neke koje joj se ne sviđaju. 

- Imam beleg na čelu koji se ne vidi na fotkama i snimcima - priznala je Sanja, na zahtev fanova da im otkrije nešto o sebi što do sada javnost nije znala.

Pevačica je priznala da je pesma "Omađijan" svojevrsna lična karta njene solo karijere, ali da joj je ipak najdraža "Hanuma". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija