18.07.2024.

12:46

Foto: Shutterstock/ataimages

Džet set

Lukasova bivša planira da pazari još jednu nekretninu!? Posle dva u Beogradu, Sonja rešila da kupi stan i u luksuznom letovalištu

Sonja Vuksanović nedavno je prodala kuću koju je dobila razvodom od bivšeg muža Ace Lukasa za 750.000 evra i odlučila da novac uloži u nekretnine. Posle dva stana koja je pazarila u Beogradu, sada je rešila da kupi i nekretninu u Porto Montenegru.

Informer

 

Lukasova bivša veoma je čest gost u jednom od najluksuznijih mesta u Crnoj Gori, pa više ne želi da baca novac na iznajmljivanje apartmana, već je rešila da sebi kupi stan u pomenutom mestu, saznaje Kurir.

Prema njihovim navodia, Sonja je pikirala stan u jednoj od najlepših zgrada još pre sezone i za njega je spremna da iskešira između 200.000 i 300.000 evra.

- Stan ima oko 50 kvadrata i pogled, naravno, prema moru, dok se ispred same zgrade nalazi veštačko jezero. Ona stalno ovde dolazi, nebitno je doba godine. Nekad dođe sama i provede ovde nekoliko dana, nekad s ćerkom. Razne priče je prate, ali ona se ovde ponaša sasvim normalno i prijatna je žena - ispričao je sagovornik Kurira, ali nije znao da li će Lukasova bivša nekretninu pazariti za keš ili na kredit.