• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

14.06.2024

09:59

"Zamenio sam kartice": Poznati folker otkrio kako je uhvatio suprugu u prevari

Zoran Sinko

Estrada

"Zamenio sam kartice": Poznati folker otkrio kako je uhvatio suprugu u prevari

Podeli vest

Aca Lukas u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja" otkrio nepoznate detalje iz svog života, uključujući navodnu prevaru bivše supruge Sonje Vuksanović sa poznatim košarkašem.

Kako je Aca Lukas u svojoj knjizi pisao, njegov i Sonjin odnos je, nakon brojnih svađa, bio izuzetno loš i sve se svodilo na zadjednički život zbog medija i ćerke.

U jednom trenutku je par planirao da ode u Ameriku, ali je Aca odbijen, te se Sonja spakovala i sa detetom otišla u Majami, kod svoje drugarice.

- Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike - piše u knjizi.

Foto: Zoran Sinko

 

Na osnovu opisa mnogi su došli do zaključka da je reč o poznatom košarkašu koga je Lukas u knjizi krio iza pseudonima "Majami", a u pitanju je slavni košarkaš Marko Jarić. Lukas je tako odlučio da Sonju satera u ćošak, pa joj je priredio neprijatnu situaciju.

- Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić - govorio je izvor.

Foto: Zoran Sinko

 

Lukas saterao Sonju u ćošak

- Kako ne bi pravio dramu pre nego što sve izađe na videlo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: "Neko te zove, javi se". Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina - završava izvor, a prenosi "Kurir".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija