• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

14.06.2024

08:45

Novi ljubavni par na pomolu, pao i prvi poljubac? Miljani neće biti dobro kada sazna šta joj Zola radi iza leđa (VIDEO)

ATA images

Rijaliti

Novi ljubavni par na pomolu, pao i prvi poljubac? Miljani neće biti dobro kada sazna šta joj Zola radi iza leđa (VIDEO)

Podeli vest

Od trenutka kada je Danijel Dujković Munjez izašao iz "Elite", Zola je počeo da obleće oko njegove devojke Stefani Grujić.

Danima unazad ukućani spekulišu o odnosu između Lazara Čolića Zole i Stefani Grujić, koji su postali vrlo bliski.

Foto: Printscreen You Tube pink

 

Naime, njih dvoje po ceo dan provode zajedno, a sada su rešili i da odu korak dalje. Dok su sedeli sami u dvorištu "Bele kuće", Lazar i Stefani su opušteno ćaskali, a u jednom trenutku su odlučili da odu po stvari i istušitaju se. 

Dok su išli ka ostavi, Zola joj se umilnim glasom obratio.

- Bacaš me u razmišljanje baš - rekao joj je on.

- I ti mene, ali baš, baš - odmah mu je uzvratila zadrugarka.

A onda, kao da je pao i prvi poljubac, ali kamera nije uspela lepo da zabeleži sve. Ostaje nam da ispratimo u kom smeru će ovaj odnos dalje ići.

Podsetimo, nedavno je bivši učesnik rijalitija "Elita", Danijel Dujković Munjez, rekao je za medije da smatra da je njegova izabranica, Stefani Grujić, trudna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50