• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

11.06.2024

21:22

Evo šta čeka Gastoza nakon izlaska iz zatvora: Nenadov prijatelj obelodanio sve detalje njegovog boravka na Tajlandu

Shutterstock ATA Images

Estrada

Evo šta čeka Gastoza nakon izlaska iz zatvora: Nenadov prijatelj obelodanio sve detalje njegovog boravka na Tajlandu

Podeli vest

Nakon što je uhapšen na Tajlandu, Gastoz će biti deportovan za Srbiju.

Damjan Čarapić, poznatiji kao Tozla, dobar je prijatelj sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je nedavno uhapšen na Tajlandu.

Sada je Tozla otkrio da je Gastoz deportovan i da uskoro dolazi u Srbiju.

- Čuli smo se, on će doći vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono "niđe veze s mozgom". Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali. Moje mišljenje je, sad ne znam, nije mi on to rekao, ali koliko sam skapirao situaciju, izvalili su da je neka javna ličnost i onda su gledali na svakom ćošku da mu uzmu pare. Zato su ga i toliko zadržali, zato to ovoliko traje. U principu, nije hteo da produži vizu, bio je u fazonu danas ću, sutra ću, i onda su ga zaustavili na motoru, vozio je pijan. Kad su to videli, tražili su mu pasoš, videli su da mu je istekla viza pre 15 dana i zbog toga su ga zatvorili - naveo je Tozla, pa pojasnio:

Foto: ATAIMAGES

 

- E, sad, na Tajlandu su bili praznici i onda ga je sve to uhvatilo i zato je ovoliko dugo potrajalo.

Prema njegovim rečima, poslednji put su se čuli pre pet, šest dana.

- Pošto nema telefon kod sebe, nego ima osobu koja mu dolazi u posetu, čujemo se tada i to preko govornih poruka. On je već sve završio, imao je suđenje zbog isteka vize, platio je kaznu i sad su kod njih neki praznici, čekamo da prođu. Ima još jedna komplikacija, biće deprotovan. Mora sa avio kompanijom da dogovori taj deport, nije to tek tako, uđe se u avion... Ali, on je okej i ono što gledate ne j*benom TikToku nije istina. Stalno mi šalju neke gluposti i pitaju je li istina da će u zatvoru da ostane 20 godina, kažem: Ljudi, gde vam je mozak?"- rekao je za Hype televiziju Tozla.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, advokat Nenada Marinkovića Gastoza ranije je otkrio detalje i razloge zbog kojih on lišen slobode.

- Nenad Marinković Gastoz je usled upravljanja motociklom zaustavljen od strane pripadnika policije u Puketu u Tajlandu, i tom prilikom je alkotestiran. Utvrđeno je da ima 1,6 promila alkohola (više od dozvoljenog), i iz tog razloga mu je određeno policijsko zadržavanje. Kada je priveden do prostorija policijske zgrade, uočio je da mu je istekla viza par dana pre tog događaja. Imajući u vidu to da su u Tajlandu novogodišnji praznici, te da državni organi ne rade tokom istih, biće zadržan do 17. aprila, kada se i očekuje njegova deportacija u Republiku Srbiju. Na kraju bih u njegovo lično ime demantovao sve medije koji su objavili da su kod njega pronađene bilo kakve nedozvoljene psihoaktivne supstance ili da je upravljao pod dejstvom istih - rekao je za Kurir.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija