• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

12.06.2024

08:02

Haos u Šimanovcima: Stefani uletela ko furija u izolaciju i obračunala se sa Miljanom i Zolom (VIDEO)

TV Pink/printscreen/jutjub

Rijaliti

Haos u Šimanovcima: Stefani uletela ko furija u izolaciju i obračunala se sa Miljanom i Zolom (VIDEO)

Podeli vest

Otkako je izašao Munjez, koji je u ljubavnoj vezi sa Stefani Grujić, ona se sve više zbližava sa Lazarom Čolićem.

Stefani Grujić i Miljana morale su da obave ozbiljan razgovor i dok je Zola ležao u izolaciji, Kulićeva je ušla u sobu kako bi mu sve ispričala, ali odmah za njom je ko futija uletela i Munjezova devojka.

- Otišla sam i pitala devojku sve, ona je meni objasnila što ste se posvađali i šta si tražio. Sve mi je objasnila. Rekla je da je ne zanimaš, ali mene to ne zanima. Mene samo novac zanima - rekla je Miljana.

- Ona i ja smo se drugarski razišli, ne razumem - govorio je Zola.

Foto: TV Pink/printscreen/jutjub

 

- Ne zanima me, ti me više ne zanimaš, ne obraćaj mi se - rekla je Miljana.

- Radiš neke stvari bez mog dopuštanja - dodao je on.

- Imam pravo da radim šta hoću i da ti se više ne obraćam. Sve su čuli gledaoci šta smo pričale. Ja sam je lepo sve pitala - odbrusila je ona.

- Ali da ti ideš da pitaš nekog da li je bio sa Zolom, odakle ta nesigurnost. Ti izgledaš nikad brutalnije, da li si ti normalna? - pirao je Lazar.

Foto: TV Pink/printscreen/jutjub

 

- Zaklinjem ti majku, ne obraćaj mi se više. Da ti majka dobije sve najružnije bolesti ako mi se obratiš - vikala je Miljana.

- Da li si ti njoj rekao da si ti mene otkačio? Da li si ti sada njoj rekao da si ti mene otkačio? - pitala je Stefani.

- Ona je mene pitala, ja neću da joj kažem - rekao je Zola.

Foto: TV Pink/printscreen/jutjub

 

- Rekla sam da ću sutra da sednem sa njim. Rekla sam da imam dečka i da on mene ne može da otkači. Ja ću sutra ako budem želela da sedim sa njim. Mi smo se posvađali i to je to, ali mora da ti bude jasno da ću mo da sutra da sedim sa njim ili sad. Miljana, nisi u temi i nemaš pravo da dolaziš i da si meni obraćaš. Uvredila si moju majku najžešće - pričala je Stefani.

- Ona je opterećena i mene ispituje što mi ne razgovaramo - dodao je Zola.

- Rešile smo, lepo spavaj - rekla je Stefani.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

EURO 2024, pratite iz minuta u minut dešavanja 5. dana Uživo
EURO 2024

EURO 2024, pratite iz minuta u minut dešavanja 5. dana

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija