21.07.2024.

20:16

Foto: epa/ataimages

Džet set

Šakil O'Nil i srpski reper zajedno na sceni: Nesvakidašnji dvojac "zapalio" masu, dres NBA zvezde nema koga nije oduševio (VIDEO)

David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nastupao je prethodne noći, 20. jula, u susednoj Hrvatskoj, a društvo na sceni pravio mu je legendarni košarkaš Šakil O'Nil.

Snimak trepera i čuvenog plejmejkera osvanuo je na društvenim mrežama, a tom prilikom, njih dvojica su igrali i pevali, dok je publika bila oduševljena. 

Ono što je mnoge "osvojilo" jeste Devitova i Šakova odevna kombinacija, odnosno dresovi koje su poneli. Srpskom muzičaru je, naime, na leđima pisalo "Devito",  dok je NBA zvezdi bio natpis "O'Nealović", što je fanove posebno obradovalo.

Inače, na festivalu je koji je održan ovog vikenda, od 19. do 21. jula, jedan od gostiju bio je i O'Nilov sin, Majls O'Nil, mladi di-džej.

Podsetimo, Devito je jedan od najpoznatijih trepera trenutno na domaćoj sceni, a snimio je i duet sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom, sa kojom je nedavno na beogradskom Ušću izveo vreli ples.