• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć. - M.D.

01.07.2024

09:31

Karli bič na scenu izvela Devita, pa odigrali vreli ples: Erupcija erotike na bini festivala, reper odlepio na JK (FOTO)

Miloš Miletić

Estrada

Karli bič na scenu izvela Devita, pa odigrali vreli ples: Erupcija erotike na bini festivala, reper odlepio na JK (FOTO)

Podeli vest

JK se na sceni festivala pridružio Devito, sa kojim je uz provokativan ples izvela njihovu zajedničku pesmu, "Nepogrešivo".

Najpoznatija regionalna muzička pop zvezda, Jelena Karleuša, spektakularnim nastupom na Ušću zatvorila je ovogodišnji trodnevni festival "Music Week".

JK je, tom prilikom, sve prisutne ostavila bez daha nesvakidašnjim stajlingom koji je osmislila specijalno za ovu prilku, a svi su se složili da nikada bolje nije izgledala.

Foto: Miloš Miletić

 

Muzička zvezda je beogradskoj publici zapevala svoje najveće hitove, kako stare, tako i novije sa albuma "Alfa" i "Omega", a u jednom momentu na binu je pozvala specijalnog gosta, Devita. Jelena je sa reperom izvela duetsku pesmu "Nepogrešivo", uz koju su odigrali i "prljavi ples", nakon čega su nagrađeni gromoglasnim aplauzom.

Podsetimo, Jelena Karleuša sinoć se, po silasku sa velelepne scene festivala, obratila okupljenim pripadnicima sedme sile, a tom prilikom prokomentarisala je ratove koje poslednjih dana vodi sa mlađim kolegama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija