• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć. - M.D.

30.06.2024

21:50

(VIDEO) Ema Radujko zadala završni udarac Teodori! Želi da bude Karleušina naslednica, nikako Džehvina: Iznela sam mišljenje iza koga stojim

Masha Bandjur/ATA

Estrada

(VIDEO) Ema Radujko zadala završni udarac Teodori! Želi da bude Karleušina naslednica, nikako Džehvina: Iznela sam mišljenje iza koga stojim

Podeli vest

Pevačica je nakon završetka nastupa u razgovoru sa medijima, među kojima je bio i Informer, prokomentarisala brojne aktuelnosti.

Ema Radujko nastupila je večeras na "Music Week" festivalu na Ušću, a tom prilikom publici je priredila pravi spektakl. Mlada pevačica je na sceni jahala električnog bika i polivala se vodom, a u jednom momentu u masu ispred sebe je bacala i ruže.

Nakon što je sišla sa scene, atraktivna plavuša se obratila okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer, te je prokomentarisala brojne aktuelnosti.

Foto: Masha Bandjur

 

Na samom početku, Ema se dotakla Jelene Karleuše, koja joj je iskazala ljubav putem storija.

- Videla sam Jelenin stori, i poslala sam joj poruku odmah. Jedva čekam da vidim njen nastup večeras. Nismo se, nažalost, još srele - kaže Radujko, pa ističe da joj mnogo više prija što je nazivaju naslednicom JK, nego Teodore Džehverović.

- Više mi prija naravno!

Loši odnosi Džehverovićeve i vlasnice hita "Žena fudbalera" iz dana u dan sve više intrigiraju javnost, a te teme se večeras, takođe, dotakla.

- Teodora i ja nemamo šta da izgladimo. Protiv nje nemam ništa. Samo sam iznela svoje mišljenje, iza koga stojim. To je činjenica - ističe perfomerka, pa dodaje da joj se Džehvin nastup i te kako dopao, ali da bi ona tu nešto menjala.

- Videla sam nastup, dopao mi se, ali bih ja to malo drugačije. Naravno, iskidala je. Publika je prelepo reagovala, ali ja bih neke stvari drugačije odradila.

Naposletku, dodala je da je nastupom Dragomira Despića Desingerice oduševljena.

- Desingiričin nastup je najjači. Oduševljena sam. On je carina! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija