Autor: Informer/K.Ć.

21.07.2024.

21:11

Foto: ATAimages

Džet set

Evo kako Cipka izgleda u kupaćem: Svi kažu da se prepolovila posle velike tragedije (FOTO)

Aleksandri Tadić Cipki, poznatoj pevačici, pre dva meseca je iznenada preminuo suprug Nebojša Jarin Stojićević od posledica infarkta. Njih dvoje bili su u vezi 10 godina, a nedavno su se i venčali.

Informer

 

Cipka se polako vraća svojim svakodnevnim obavezama, a osim što nastavlja sa svojim nastupima koji joj pružaju utočište od tuge, ona koristi slobodno vreme za opuštanje. Ona je danas podelila fotografiju sa bazena, gde je uživala u suncu i kupanju.

Cipka je poznata kao jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi, što je još jednom dokazala objavivši slike u modernom kupaćem kostimu, čija je boja pravi hit ove sezone.

Iako Aleksandra vodi računa o svom telu i ishrani, i uvek je izgledala atraktivno, sada su njeni fanovi primetili da je pevačica izgubila nekoliko kilograma. U komentarila možemo da vidimo da su joj ljudi pružili veliku podršku nakon ovog teškog peroda za nju i njenu porodicu.

"Lepotice, glavu gore", „"Lepota od žene", "Lavica", "Uz tebe smo kraljice", samo su neki od komentara ispod ove objave.