• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

12.07.2024

21:51

Težak dan za Cipku! Aleksandra podelila emotivnu uspomenu sa pokojnim suprugom, njeni pratioci u suzma (VIDEO)

ATAIMAGES/Printscreen/N&G Bakery

Estrada

Težak dan za Cipku! Aleksandra podelila emotivnu uspomenu sa pokojnim suprugom, njeni pratioci u suzma (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica je nedavno ostala bez supruga koji je iznenada preminuo, a današnji datum bio je posebno važan u njihovim životima.

Sredinom maja Aleksandra Tadić, poznatija kao Cipka, postala je udovica. Pevačicin suprug Nebojša Jarin Stojićević je iznenada preminuo u 52. godini. Koliko joj je teško i koliko joj suprug nedostaje vidi se i na njenom Instagramu gde Cipka ovih dana često deli uspomene sa pokojnim suprugom

Foto: ATA Images

 

Današnji dan bio je posebno emotivan za pevačicu jer su se baš ovog datuma ona i Nebojša Stojićević verili.

- Ti i ja na danasnji dan, zauvek, odavde do večnosti!- napisala je Aleksandra uz snimak njihove veridbe.

 

 

Njih dvoje su se zabavljali više od 10 godina pre nego što su se venčali u tajnusti. Cipka je uvek isticala koliko da je on ljubav njenog života i da su jedno drugom podrška i oslonac. Suprugova smrt bila je veliki gubitak i šok od kog se pevačica još nije oporavila, ali je nedavno rešila da se vrati poslu i održala prvi nastup.

Foto: Printscreen/Instagram/aleksandracipka

 

- Posle mesec dana, jedna ptičica mi je došapnula da ćete doći i nisam mogla da vas izbegnem, iako nisam u stanju da dajem izjave, ali vas moram da ispoštujem jer ste prvenstveno ispoštovali mene i mog muža. Nista nas provlačili po novinama, to je bila naša želja, da svoju privatnu stranu držimo za sebe - rekla je ona za okupljene medije, pa dodala:

- U mom životu je sad sve moranje, ja moram da radim svoj posao, da nastavim dalje gde smo nas dvoje stali, ali smo imali planove i zamisli i ja to sve moram da ostvarim. Prvenstveno zbog njega i vratila sam se zato što bi mi to prvo on rekao.

Na pitanje kako je smogla snage da se posle samo mesec dana vrati, i zapeva, Cipka kaže:

- On je moja snaga kroz ceo život, pa i sad je. On je uvek prisutan i živi u meni. On mi daje snagu, zbog njega živim, zbog njega radim i tako će biti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija