• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

01.07.2024

12:31

Skinula crninu i vratila se nastupima: Cipkino prvo pojavljivanje nakon smrti muža (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Skinula crninu i vratila se nastupima: Cipkino prvo pojavljivanje nakon smrti muža (FOTO)

Podeli vest

Posle četrdesetodnevnog pomena suprugu pevačica ponovo radi.

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Stojićević Jarin, iznenada je preminuo 16. maja ove godine. Pevačica se posle tragedije nije oglašavala sve do pre nekoliko dana, kada je podelila niz fotografija sa pokojnim suprugom uz emotivnu poruku u kojoj je najavila povratak nastupima. 

Foto: ATAIMAGES

 

Nakon što je prošlo 40 dana od smrti njenog supruga Cipka je prvi put nastupala na jednoj svadbi. Iako je nedavno doživela veliku ličnu tragediju ona se potrudila da se na njenom licu ne vidi tuga. Za ovaj nastup izabrala je dužu haljinu sa animal printom, a na svom Instagramu objavila je fotografiju sa kolegama iz benda.

Foto: Printscreen/Instagram/aleksandracipka

 

- Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam dalje gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo, ali otom-poto... Znam da ima mnogo vas koji volite moj dosadašnji rad i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i večnu ljubav! Jači smo od sudbine - napisala je Cipka pre nekoliko dana na svom Instagram profilu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija