23.07.2024.

14:51

Foto: infomrer

Džet set

"Ta devojčica je otvorila usta, a Dragomir je..." Karleuša brutalno iskrena o Desingerici, mama šou-biza dala svoj sud

Muzička zvezda Jelena Karleuša nastupila je sinoć, 22. jula, u jednom klubu u Budvi, koji je bio popunjen do poslednjeg mesta.

"Mala od skandala" prvi je put nakon skandala sa delom crnogorskog naroda posetila ovu zemlju na Jadranskom moru, a ovu priliku, neposredno pred izlazak na binu, JK je iskoristila da prokomentariše Dragomira Despića Desingericu i reperovo pljuvanje devojci u usta.

Moram da kažem da sam prvenstveno protiv bilo kakvih zabrana. Mislim na zabrane pevača, izvođača... To prosto ne treba da bude nešto što treba svi da priželjkujemo, najavljujemo, tražimo, zahtevamo itd... Zato što sve ima svoju publiku.

Informer

 

- Dragomir je nešto potpuno drugačije, nešto novo i smatram da ima ogroman broj ljudi koji dolaze na njegove nastupe i verovatno da tu njegovu energiju i taj njegov novi vajb i hajp, oni prepoznaju. Oni to žele. Koliko sam shvatila i videla, ta devojčica je otvorila usta. Tako da, svaka roba ima svog kupca i konzumenta i ako bude radio pametno i kako treba, trajaće - rekla je Jelena za Telegraf.rs.