23.07.2024.

15:54

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

(VIDEO) David Dragojević raskinuo sa devojkom, pa se primio na Maju Marinković: Otkrio detalje raskola, a evo šta kaže o Ani Korać

David Dragojević pojavio se na rođendanskoj proslavi voditeljke "Elite", Ane Radulović, a tom prilikom pred okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer, prokomentarisao je brojne aktulenosti. 

Najpre, otkrio nam je da je nedavno stavio tačku na vezu sa višemesečnom partnerkom Tamarom.

Informer

 

- Nisam u vezi već tri nedelje. Raskrstili su nam se putevi, nemamo ista očekivanja. Svako je otišao na svoju stranu. Kod devojke tražim da me podržava dok gradim nešto. Kada muškarac ima ženu koja mu je vetar u leđa, on ima sve - priča David, a na opasku da je na žurki prisutna i Maja Marinković, te da bi njih dvoje bili lep par, kaže:

- Što da ne, Maja sedi pored mene. Mi se poznajemo već četiri godine. Bili su u "Zadruzi", nikada se nismo svađali. Mnogo mi je draga, živeli smo zajedno deset meseci. Ima i pored nje lepih devojaka. 

Informer

 

Naposletku, Dragojevič je otkrio da bi, ukoliko sretne bivšu devojku Anu Korać, rado joj pružio ruku.

- Što da ne. Javio bih se Ani. Ne znam da li bih osetio nešto ukoliko bih je sreo, nisam još uvek (smeh). Imali smo nas dvoje lep odnos, živeli smo zajedno napolju.