• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

20.07.2024

09:54

Au, koja cifra: Honorar Maje Marinković u rijalitiju je najveći, starleta zaradila milione

ATAIMAGES

Rijaliti

Au, koja cifra: Honorar Maje Marinković u rijalitiju je najveći, starleta zaradila milione

Podeli vest

O honoraru Maje Marinković mnogo se spekulisalo, a jednom prilikom njen otac, Radomir Marinković Taki, otkrio je kolika svota novca je u pitanju.

Maja Marinković već dugi niz godina učestvuje u rijaliti programima, a odlukom gledalaca, u "Eliti 7", ove godine je zauzela 4. mesto.

Dosta se spekuliše o honorarima zadrugara i elitara, a Majin otac, Taki Marinković, jednom prilikom je otkrio da je ćerkin mesečni honorar bio čak 15.000 evra.

- Ma ,to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje... To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu - izjavio je jednom prilikom Taki za Pink.

Foto: ATAIMAGES

 

Maja je, inače, sinoć, 18. jula, gostovala u emisiji "Narod pita", a u jednom momentu je progovorila o njenom bivšem dečku, Marku Janjuševiću Janjušu, i njegovoj supruzi Eni.

Prokomentarisala je i odnos između Janjuša i Aneli Ahmić koja je ostala u drugom stanju, ali je ipak odlučila da prekine trudnoću.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne kad je bila trudna jer ja znam kakav je Janjuš. Ona je imala emocije prema njemu. Iskreno sam im čestitala, ali videla sam da to ne ide u smeru u kom bi trebalo da ode. Stala sam uz nju, iako nemam lepo mišljenje o njoj. Isto bih odreagovala za svaku ženu. Ona je prolazila kroz tu situaciju sa Janjušem, kao i ja. Moj stav je da je njihov odnos bio jako bolestan i loš. Videli smo da je Janjuša zvala bivša supruga, tako da sve mi je jasno. To je njihov dogovor, ima pravo da koketira s nekom. Verujem da se zaljubio u Aneli. Smatram da Janjuševa žena voli lovu i da trpi neke stvari iz interesa. Što tuži Aneli, gde ti je ta ženska empatija - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija