24.07.2024.

16:45

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Polugluve, masne trbušne igračice, lepe im 50 evra na dekolte": JK nikad žešće ponizila pevačice, a repere surovo patosirala!

Muzička diva Jelena Karleuša nastupila je 22. jula, u Budvi, prvi put nakon skandala sa delom Crnogoraca, koji su negodovali zbog njene poruke mira i ljubavi. Nakon uspešnog nastupa pop diva se oglasila na svom Instagramu i u svom stilu prokomentarisala muzičke izvođače na Balkanu.

Informer

 

- Svetska muzička industrija je odavno prestala da bude samo muzika, apetiti publike su odavno postavili svetski standard veoma visoko. Svetske zvezde koje imaju brutalan pevački talenat i velike hitove, uvek imaju i koncept i ideju svakog albuma, kostime i koreografije i spotove i modni izraz i scenografije i specijalne efekte na koncertima i sve drugo što ce publici dati utisak velikog truda i ulaganja - počela je Jelena u svom stilu pa nastavila:

Informer

 

- Njihovi izvođači pored apsolutnog muzičkog talenta imaju i tim ljudi koji osmišljava pakovanje i ideju svega onoga što se zove nadgradnja nečijeg talenta. Sve u cilju zadovoljenja ogromnih apetita i očekivanja publike. Balkan je po tom pitanju i dalje svetlosnim godinama iza svetskog standarda, za razliku od svetskih zvezda. Balkanske zvezde možeš i da lepiš novčanicama od 50 evra po čelu i dekolteu, a koncerte prave i polugluve masne trbušne igračice sa dve prskalice uz zvuke Tadžikistana i plejbek reperi sa lažnim satovima i kupljenim pregledima - napisala je Karleuša i dodala:

Informer

 

- Nikada nisam pripadala takvom Balkanu i čitavu karijeru se trudim da promenim pravila koja kod nas vladaju. Smatram da sam izuzetno doprinela ozbiljnom pomeranju granica u muzičkom poslu na našim prostorima i da sam na sebe preuzela tešku ulogu hrabrog inovatora koji može da izdrži usporavanje i osporavanje sredine. Vreme će pokazati kakav sam trag ostavila u mojoj borbi - zaključila je pevačica.