24.07.2024.

19:01

Foto: ATAIMAGES/printskrin facebook

Džet set

Dalilinu drugaricu pre 10 godina pronašli u kanalu: Pogibija starlete i danas izaziva kontroverze, pred smrt se poverila pevaču...

Krajem 2014. godine, policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je odmah pretpostavila da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

Javnost je bila u šoku posle njene smrti, a pojavile su se i razne spekulacije koje se tiču uzroka njene smrti. Tada je obdukcija pokazala da su uzrok smrti višestruke povrede koje su nastale nakon sletanja njenog automobila u kanal.

- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude - rekao je Miki Mećava jednom prilikom.

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših kolega iz srbačkog Doma zdravlja i sugrađana.

Ono što mnogi nisu znali jeste da je Slađa bila veoma bliska sa Dalilom Dragojević. Kao i da se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je i duet s Ivanom Ivanovićem Đusom "Silikoni i kubici".

Tagovi:
smrt Slađana Guduraš Dalila Dragojević