27.07.2024.

19:32

Foto: Shutterstock

Džet set

Popularni pevač preživeo dramu na nastupu! Krov mu se srušio na glavu, voda pala direktno na struju...

Tokom nastupa događaju se razne situacije, a "Zvezda Granda" i pevač Nemanja Đurđević ispričao je da se na njegovim nastupima svašta dešavalo, pa i da mu je na jednom slavlju krov pao na glavu.

Informer

 

-  Bilo je neko nevremene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povređen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša. Valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima… Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pevanjem - ispričao je pevač za Grand koji se danas ove anegdote priseća sa osmehom.

Informer

 

Bez obzira što se neočekivane situacije događaju na nastupima, Nemanja je zadovoljan što posle takmičenja ima dosta posla.

- Baš je krenulo u poslednje vreme, ma samo neka se radi, ja ću se uvek odazvati. Gde god mogu da stignem, ja hoću. Pre neki dan su mi menadžeri javili da su mi zakazali dva nastupa u toku dana, i nije mi problem, samo da su blizu. Jednog dana ćeš da čuješ kako pevam preko dana u Sarajevu, a za par sati u Beogradu - pohvalio se Nemanja.