• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

12.07.2024

15:53

Popularni pevač otkrio kakva sve poniženja je doživljavao zbog bakšiša: "Raskopčala mi košulju, pa gurnula jezik u uvo"

youtube printscreen/Zvezde Granda

Estrada

Popularni pevač otkrio kakva sve poniženja je doživljavao zbog bakšiša: "Raskopčala mi košulju, pa gurnula jezik u uvo"

Podeli vest

Bivši takmičar "Zvezda Granda" podelio je svoje iskustvo sa jedne tezge.

Sanel Smolo se proslavio u "Zvezdama Granda" i postao jedan od omiljenih pevača u narodu. 

Sanela je publika zavolela kao vrsnog pevača narodne muzike, koji je kroz takmičenje briljirao, a kasnije je samo nastavio da puni dvorane i hale, zajedno sa svojim mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem.

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

 

Bosanac je često isticao da je Smolo najbolji kandidat kog je imao u svom timu, zato ga je redovno i vodio na turneje širom sveta, a zvezda Granda ne krije da mu njegova podrška veoma imponuje.

- Valjda je to zato što sam skroman čovek, normalan. Kada pevaš pevaj, kada sediš, sedi. Nisam mogao ni da sanjam da će mi Bosanac biti mentor i da ću da radim sa njim. Ja sam njemu srcu legao i hvala mu na svemu. Družimo se i kad god odem kod njih kući, Dunja (prim.aut Bosančeva supruga) mi se obraduje, evo i sada smo se videli pre snimanja i pozdravili smo se - rekao je Sanel za Grand.

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

 

On se sada prisetio i ne baš tako lepih situacija sa nastupa, i sve to zbog bakšiša. Mnoge njegove kolege su zarad bakšiša spremne da urade sve i čini se da se na društvenim mrežama utrkuju ko će imati najluđe snimke sa nastupa, ali Sanel ne voli da se hvali novčanom nagradom koju dobija od publike.

Ipak, i sam je doživeo neobične zahteve zarad bakšiša.

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

 

- Imao sam dosta tih situacija, ne baš da sam pio iz cipele kao Đani, to je šou. Mene drugi snimaju, ja ne volim to da eksponiram, takav sam čovek. Tražili su mi da se popnem na šank i lupam u tarabu i uradio sam to. Bilo je i da mi žene raskopčaju košulju da mi stavljaju bakšiš - rekao je pevač za Grand i prisetio se situacije kada su mu dali bakšiš, ali sa čudnim ishodom na kraju.

- Otpevao sam pesmu, platila je žena, drugi put dolazi ta ista žena, plati, hoće da me poljubi i stavi mi jezik u uvo. Živa istina - prisetio se za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52