30.07.2024.

12:31

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nisam drogirana da se družim sa bivšima": Rada Manojlović otkrila u kakvom je odnosu sa Milanom i zbog čega je zvala Desingericu

Srpska estrada preselila se na primorje, a sinoć je koncert u Crnoj Gori imala i Rada Manojlović, koja je posle nastupa govorila za medije o aktuelnim temama. Ona je za ovaj nastup odabrala suknju s dubokim slicem i top koji je otkrio njen ravan stomak. Kako god da se obuče Rada zna da će biti najstrašnije iskritikovana i sa tim se davno pomirila.

Informer

 

- Stajling je impresivan. Modni stručnjaci su pretplaćeni da mene kritikuju i nekad imam utisak da šta god obučem, to nekad budu i skupe stvari, al možda to meni ne stoji. Ima i do toga ko nosi. Ali ti komentari me ne interesuju. Kada svi ti znalci budu u mom telu, tada se vi presvlačite, šišajte kako hoćete. Najvažnije je da je meni dobro. Nikada ne bih promenila frizuru, pokušala sam. Šiške sam tad ošišala. Da sam zbog ljubavi menjala frizuru, tri glave bi trebalo da promenim, da se time vodim - ispričala je Rada za Blic.

Pevačica se sada kaje što je detalje svojih emotivnih veza iznosila u javnost.

- Iskrenost me je skupo koštala, ja da se promenim ne mogu, uvek ću nešto da lupim s neba pa u rebra. Ali za šta sam se najviše pokajala je što sam iznosila neke stvari iz svog privatnog života, a mislim da je trebalo o vezama malo više da ćutim.

Informer

 

Manojlovićeva ističe da novca i dalje nema, ali da ga je sada uložila u novi album, za koji kaže da je veoma kvalitetan i jedva čeka da vidi kako će publika reagovati. Ovoom prilikom otkrila je i da je kontaktirala Desingericu još prošle godine kako bi joj napravio pesmu.

- Čovek je genije. On zna, ja sam njega kontaktirala još prošle godine, tada sam htela da mi radi pesmu kao što je njegova "Prsten i zlatni lanac", ali on radi 17 nastupa u jednom danu, tako da je stvarno nemoguće. On je mnogima pomrsio konce - rekla je Rada pa otkrila da je jednom prilikom na nastupu u Hrvatskoj i ona udarala ljude u glvu, ali ne patikom već plišanom igračkom koju je dobila od publike. 

Informer

 

Rada se setila i jednog zanimljivog teksta koji joj je napisala Marina Tucaković.

- Ima jedan tekst koji mi je Marina napisala, sjajan, nije autobiografski, ali je interesantan. "Nisam drogirana da se družim sa bivšim, pre ću s tvojom ribom sa se zbližim". Sa Milanom Stankovićem se čujem nekad često, nekad ređe. Ima on svoje momente kada je tako negde pa ne može čovek da ga uhvati ni za početak ni za kraj. Ali, uvek kad je nešto bitno, naravno da se čujemo, on je tu za sve - priznala je Manojlovićeva.