• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

13.07.2024

19:32

Nakon što je Rada zabrinula javnost, oglasio se Milan! Stanković objavio snimak i pokazao gde se nalazi (VIDEO)

Informer/instagram printscreen milanstankovic

Estrada

Nakon što je Rada zabrinula javnost, oglasio se Milan! Stanković objavio snimak i pokazao gde se nalazi (VIDEO)

Podeli vest

Pevač se odavno ne pojavljuje na javnim događajima, ali se poslednjih meseci nije javljao ni svojoj bivšoj devojci sa kojom je veoma blizak.

Milan Stanković potpuno je nestao iz javnosti, ali to nikog ne bi začudilo s obzirom na to da je pevač već duže vreme u medijskoj ilegali i potpuno posvećen veri. Međutim, nakon što je njegova prijateljica i bivša partnerka Rada Manojlović priznala da je s njim izgubila svaki kontakt, Milanovi obožavaoci su se zabrinuli.

Foto: Insider

 

Radu su nedavno novinari upitali za njen odnos sa Stankovićem, a ona je tada rekla da po prvi put ne zna šta se sa njim događa.

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - rekla je pevačica za Blic.

Foto: ATAIMAGES

 

Milan se posle njenih reči oglasio na svom Instagramu i objavio video iz dvorišta manastira Žiča. Pevač je očigledno mir ponovo pronašao na svetom mestu.

Podsetimo on je donedavno boravio u Hilandaru, na Svetoj Gori, gde je često odlazio i ranijih godina. Kako su mediji tada pisali, pevač je u toku boravka u svetinji, jedan od slobodnih trenutaka iskoristio kako bi s prijateljem i bratom u Hristu molitveno tihovao na obali mora. Oni su tom prilikom razmenjivali duhovna iskustva o raznim temama koje Stankovića preokupiraju kada se radi o religiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija