31.07.2024.

17:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Osvanula šok fotka Maje Marinković iz Bujanovca? Starleta fotkana u halterima za šankom, internet se usijao (FOTO)

Aleksandra Nikolić često je u rijaliti programu "Zadruga" bila na meti kritika zbog sopstvenog priznanja da je, svojevremeno, u Bujanovcu radila kao animir-dama. Bivša rijaliti učesnica navodila je da je od toga dobro zarađivala, ali i da je u pitanju "krvav novac".

Jedna od najglasnijih kada su u pitanju prozivke na Aleksandrin račun bila je Maja Marinković, koju je sada, sudeći po objavi na Instagramu, stigla karma. 

Naime, na pomenutoj platformi osvanula je fotografija Marinkovićeve koja sedi na barskoj stolici, naslonjena na šank, dok na nogama vidimo da nosi haltere. U opisu iste stoji da je nastala 2018. godine, ni manje ni više nego u Bujanovcu.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić o svom boravku u Bujanovcu, u rijaliti programu "Zadruga", govorila je:

- Prijatelj me je nagovorio da uđem u "Zadrugu". I tada se po ćoškovima kuće govorilo da sam ovakva ili onakva. Niti sam bila u Turskoj u zatvoru, niti sam se bavila prostitucijom. Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir-dama - izjavila je Nikolićeva.

Informer

 

- Ja sam želela da stvorim nešto od svog života. Da ga promenim. Da ne radim posao koji sam radila pre ulaska. Meni su ljudi tamo pričali da postoje dokazi da sam radila ovo ili ono. Uvek je postojao neki crv sumnje kada sam to radila, plašila sam se za svoju sigurnost. Hvala Bogu, imala sam sreće. Od toga može fino da se zaradi, od 1000 - 5000 evra. Ali to je proklet novac. Kako dođe, tako i ode. Znam za nekoliko devojaka koje su radile isto što i ja, ali samo nikada nisu javno priznale to. Ja sam radila grudi i usne. To sam videla od devojaka koje su radile. Meni je greška to što sam uradila ova prevelika usta. Meni su tu svašta nudili. Stanove, sumanute sume novca, telefone, šoping. Ja sam celog života okružena opasnim momcima - pričala je Nikolićeva.